Framtidsforum, Eksjö 22 okt

Bild Eksjö Stadshotell

Framtidsforum Eksjö Stadshotell, Stora Torget
Sön 22 oktober, kl 10-15 (ca)

 

Vart fjärde år, emellan våra kongresser, bjuds föreningsrepresentanter runt om i landet till Framtidsforum. Tillsammans följer vi upp kongressbeslut och påbörjar arbetet inför nästa kongress.

Vi är halvvägs igenom kongressperioden och nu är det dags att följa upp verkställande av kongressbesluten och påbörja arbetet inför nästa kongress! Samtalen kommer ta avstamp i vår vision och det övergripande tematiken för mötena är scenkonst för alla överallt – ett jämlikt Riksteatern. Framtidsforum kommer att arrangeras för föreningsrepresentanter på ett antal orter runt om i landet i höst.

Framtidsforumet i Eksjö arrangeras av de regionala riksteaterföreningarna i Kalmar län, Jönköpings län och Östergötland. Platsen för Framtidsforumet är Eksjö stadshotell.

 

Anmälan

Anmälningsformuläret till Framtidsforum är nu stängt.

Buss från Östergötland till Eksjö

En bussresa kommer att arrangeras från Östergötland, med start i Norrköping och stopp i Linköping, Mjölby, Boxholm och Tranås innan ankomsten till Eksjö.

Avgång (prel tider):
07.00        Norrköping resecentrum
07.40        Linköping resecentrum (fjärrbussar)
08.10        Mjölby resecentrum
08.40        Boxholm Folkets hus
09.50        Eksjö stadshotell

Avfärd från Eksjö kl 15.15 preliminärt.

Anmälan till bussen är nu stängd. Får du förhinder att åka med bussen, vänliga kontakta Lena Lundman, tel 070-993 18 35.