TRÄD, Motala 16 okt

Bild TRÄD

 

 

 

 

 

 

 

”TRÄD”

Luxors gamla lokaler, Luxorgatan 1, Motala
16 oktober kl 18.00 – 20.00

Träff för riksteaterföreningarna i Östergötland

Region Östergötland/Dans i Öst, Riksteaterns dansenhet, Riksteatern Östergötland, Motala kommun & ccap bjuder in alla lokala riksteaterföreningar i Östergötland till en att ta del av den interaktiva dansinstallationen TRÄD samt ett gemensamt samtal efteråt med enklare förtäring.

TRÄD är en interaktiv dansinstallation för alla åldrar, av koreograf Cristina Caprioli.
TRÄD är en skog i rörelse, en ömsesidig händelse tillkommen i samspelet mellan besökare, dansare, musik, skuggor och skog. TRÄD är en plats som bjuder in till ett uppmärksamt deltagande, tillgänglig och inbjudande där dansen blir ett sätt att dela och delta.

Vägledda av professionella dansare bjuds barn, unga och vuxna grupper utan förkunskaper att delta och röra sig i skogen.

TRÄD kommer att vara i Motala under tre veckor i oktober. Under perioden som installationen är på plats ges 73 föreställningar och workshops för såväl främst slutna grupper som för allmän publik. Vid en av föreställningarna är Motala Teaterförening medarrangör. TRÄD är producerad av danskompaniet ccap och ges i samarbete med Riksteatern.

Mer info om TRÄD och ccap: http://ccap.se/sv/trees-info/

 

ANMÄLAN

Denna interaktiva föreställning kan ta max 30 deltagare så anmäl dig/er omgående. Vi prioriterar så att alla riksteaterföreningar i länet kan vara representerade. Reseersättning utgår och enklare förtäring serveras på plats.

Anmälan görs till dansutvecklare Anna Ljung på e-post anna.ljung@regionostergotland.se senast torsdag 13 september. Anmäl med ditt namn och e-postadress samt ev allergier.

Frågor: Anna Ljung, tel 010-103 65 15, anna.ljung@regionostergotland.se